:/

tjaaa de måst rent va 1000 tankar som snurra runt i huvet nu. varför kändes de inte rätt ? de är en grej ja ha fastna på. ni vet den där känslan då allt omkring int spelar så stor roll så länge man får vara med den där personen. varför kom int känslan, vi tog de ju i enkomt lugnt för att de skulle bli något bra och inte bah nått som vi rusa in i.
jag gillade dig och de kändes bra men de blev som aldrig nått mer dend är speciella känslan kom aldrig . va ska man göra om man inte är kär ? gå runt och va tsm ändå för att inte såra den man är tsm me som hur man än gör kommer bli sårad . nae då är de bättre vara ärlig och säga som de är. och de gjorde jag , de va aldrig meningen att de skulle bli såhär för vi visste båda vad vi ville.och de va itne de här. och de är faktiskt synd att de blev såhär istället . förlåt malin för att de inte blev som vi hade tänkt . förlåt för att jag har sårat dig . förlåt för att jag är en idiot. förlåt

Kommentarer
Postat av: hanna

allt bra idag??:P

2010-01-14 @ 15:17:05
URL: http://bannansvan.blogg.se/
Postat av: sofie

usch :( då förstår jag att du inte mår bra..

med mig äre sådär

2010-01-14 @ 17:48:43
URL: http://sofieschutzer.blogg.se/
Postat av: Yasmin

Haha tack så mycket! (:

Allt bra?

2010-01-14 @ 20:42:26
URL: http://yasseh.blogg.se/
Postat av: Josefin

Naaw :/ Du gjorde det enda rätta, men jag förstår om du känner dig som ett as. Håller tummarna för att allt löser sig :)

2010-01-15 @ 11:52:46
URL: http://shoppheaven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0